Ligging

La Bergerie ligt 1,8 km buiten het centrum van Haute Nendaz en is bereikbaar vanaf de privé parkeerplaats via een trap naar beneden van 55 treden. De weg tot de parkeerplaats is ook in de winter goed schoongehouden.

 

Het chalet is gelegen op 1480m hoogte in een gebied van mountainbike- en wandelroutes, het skigebied 4 Vallées en langlauf laüpes. De wandel- en mountainbike routes zijn zeer divers en uitgebreid, waaronder veel mogelijkheden tot wandelingen langs verschillende “bisses”(de oude irrigatiestromen door de bergen) die nog steeds zijn voorzien van helder stromend water. De wandelingen langs deze “bisses” zijn  uitermate geschikt voor kinderen (meerdere ook geschikt voor kinderwagens) gezien de beperkte stijging/daling gedurende de route. Ook voor de meer ervaren wandelaar zijn volop uitdagende wandelingen beschikbaar bij het bureau “Nendaz Tourisme”, gelegen in het centrum van Haute Nendaz.

 

’s Winters is het gehele skigebied van de 4 Vallees (Haute Nendaz, Veysonnaz, Verbier, Siviez) bereikbaar via de telecabine in het centrum van Haute Nendaz. Bij de télécabine zijn parkeerplaatsen. ’s Winters kunt u ook gebruik maken van de gratis pendelbussen naar de télécabine /centrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *